Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Nickname: Rebelu98 Rank-ul pe care il ai in momentul de fata: 1 Rank-ul pe care il doresti: 2 Data ultimului rank up (daca ai rank 1, pune ''-''): - Câte Faction Warn-uri ai in momentul de fata?: 0 Poza cu raportul complet: raport optional momentan. Alte precizări: Merci pt timpul acordat.
 3. Nickname: Florin Rank: Director Nick-ul celui sancționat: OzdemirCapone Sancțiunea: Demitere cu 20 faction punish Motivul: Inactivitate Dovezi: usercontrolpanel:Ozdemir
 4. Săptămâna 10 - 16 mai 2021: Director Florin - nu este nevoit să facă raport de activitate. Vice-Director Cozminel - raport de activitate opțional. Freelancer Narcais - raport de activitate opțional. * În urma deciziei manageriale, rapoartele de activitate sunt opționale pentru o perioadă nedeterminată
 5. shane

  Server Updates

  Restart 17 May 2021, 22:40: acum, primesti progress la tasku "Vinde cateva arme" (battlepass) adaugate comenzile /refill si /repair la TTC rezolvat un bug prin care tinta nu murea la knife daca era afk (cu clepsidra) (hitman) telefonul schimbat pe tasta LALT adaugata si comanda /phone (pentru telefon) acum, nu mai poti deschide telefonul daca nu ai un numar de telefon rezolvat un bug la text in payday marit paycheckul si adaugat un plus la paycheck daca ai cont premium rezolvat un bug la text pentru comanda /paint adaugat sistemul de
 6. Nickname: stefanzz Am dat test cu: PKL881 Greseli acumulate (x/3): 3/3 Admis / Respins: Respins
 7. Nickname: Director Florin Am dat test cu: Narcais Greseli acumulate (x/3): 0.5/3. Admis / Respins: Admis.
 8. shane

  Server Updates

  Restart 12 May 2021, 22:00: au fost rezolvate mai multe probleme, de la deschidere pana acum. a fost marit castigul din giftbox. a fost adaugat un sistem de accesorii, comenzile disponibile sunt /buyaccs, respectiv /accs pentru a-ti modifica/pune/sterge accesoriile. * se poate modifica pozitia accesoriului (pe orice locatie a corpului, cap, piept, spate, mana, picior, fata, etc..), marimea si rotatia acestuia. a fost adaugat un sistem de telefon ceva mai complex. - telefonul poate fi accesat de pe tasta 'H'. - momentan sunt disponibile doar 3 aplicat
 9. Nickname:ban09 Rank-ul pe care il ai in momentul de fata:1 Rank-ul pe care il doresti:2 Data ultimului rank up (daca ai rank 1, pune ''-''):- Câte Faction Warn-uri ai in momentul de fata?:0 Poza cu raportul complet:raport optional. Alte precizări:mersi.
 10. Nickname: GabyOnlyOne Am dat test cu: b43.x Greseli acumulate (x/3): 0/3 Admis / Respins: Admis.
 11. Nickname: GabyOnlyOne Am dat test cu: Oreo Greseli acumulate (x/3): 1/3 Admis / Respins: Admis.
 12. Nickname: Coftelul1 Am dat test cu: Crodsy Greseli acumulate (x/3): 1.5/3 Admis / Respins: Admis
 13. Săptămâna 3 - 9 mai 2021: Director Florin - nu este nevoit să facă raport de activitate. Vice-Director Cozminel - raport de activitate opțional. Freelancer OzdemirCapone - raport de activitate opțional. * În urma deciziei manageriale, rapoartele de activitate sunt opționale pentru o perioadă nedeterminată.
 14. Rank: 1 Zile petrecute în facțiune: 7 Dovada ca acesta este contul tău (poză obligatorie): https://imgur.com/WW7rjI4 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deparece nu voi avea timpul necesar. Alte precizari?: Bafta liderului!
 15. Rank: 2 Zile petrecute în facțiune: 7 Dovada ca acesta este contul tău (poză obligatorie): https://imgur.com/a/BsHPAOH De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece vreau sa incerc alta factiune. Alte precizari?: Va pwp.
 16. Lider: Director Florin Co-lider: Vice-Director Cozminel, promovat pe 6 mai 2021, ora 22:30. Testeri: N/A. Responsabili: N/A.
 17. Nickname: Director Florin Am dat test cu: OzdemirCapone Greseli acumulate (x/3): 1/3. Admis / Respins: Admis.
 18. Nickname: Director Florin Am dat test cu: Cozminel Greseli acumulate (x/3): 0.5/3. Admis / Respins: Admis.
 19. Nickname: DanielZacusca Am dat test cu: EdiFasole Greseli acumulate (x/3): 1/3 Admis / Respins : Admis
 20. Problemele raportate vor fi rezolvate la urmatorul restart.
 21. Nickname: GabyOnlyOne Am dat test cu: [email protected] Greseli acumulate (x/3): 1/3 Admis / Respins: Admis.
 22. Nickname: GabyOnlyOne Am dat test cu: ntg Greseli acumulate (x/3): 1/3 Admis / Respins: Admis.
 23. Nickname: DanielZacusca Am dat test cu: Stely Greseli acumulate (x/3): 1/3 Admis / Respins: Admis
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...